Shimano Original Parts

INSISTĂ ASUPRA LOR

Ai grija de bicicleta ta: Efectuează verificarea bicicletei să poți determina statusul componentelor sau alege Selectorul de piese să găsești rapid componenta potrivită pentru bicicleta ta.

Performanța este mai mare decât suma totală a pieselor noastre.
Bicicletă personalizată. Gândire personalizată. Când vine vorba de Piesele Originale Shimano ingineria este un dar. Încrederea, controlul, confortul și curajul sunt gratuite.

Nu există nicio substituție pentru Piesele Originale Shimano.

Toate componentele sunt dezvoltate în baza sitemului filozofic Shimano; concepute, proiectate și produse să funcționeze împreună în perfectă armonie.

Componentele ar trebui să fie ușor de utilizat pe cât posibil și să întâlnească fiecare aspect al așteptărilor unui ciclist. Asta este ceea ce numim “ingineria umană”. Ești astfel asigurat de maximă performanță și confort. Pentru a obține o performanță optimă, un grup (sistem) Shimano complet ar trebui să se potrivească întodeauna din moment ce toate componentele individuale sunt perfect compatibile. Pentru a vă asigura că sistemul continuă să funcționeze la standardul original, ar trebui folosite doar Piese Originale Shimano la înlocuirea celor uzate.

Beneficiile Pieselor Originale Shimano

  • Componentele sistemului Shimano: Făcute să lucreze împreuna în perfectă armonie.
  • Niciun compromis: Piesele Originale Shimano se potrivesc exact cu componentele Shimano.
  • Cele mai înalte standarde de calitate pentru precizie, fiabilitate și siguranță maximă de montare.
  • Păstrarea valorilor: Piesele Originale Shimano ajută la păstrarea valorii bicicletei tale.
  • Întotdeauna la stadiul de artă: Piesele noastre sunt actualizate constant în conformitate cu dezvoltarea seriilor.

Când este combinat cu întreținerea regulată, facută fie de tine sau de dealerul preferat, garantăm cea mai buna experiență a ciclismului.

Fiecare componentă care intră în bicicletă este esențială pentru siguranța ta. Nu facem niciodată compromisuri. Doar acele piese care trec de testele noastre stricte sunt demne de sigla Shimano. Singura cale de te proteja pe tine și investițiile tale este să folosești întotdeauna Piesele Originale Shimano.

Performanță optimă

Vrem ca toată lumea care alege să meargă cu componentele Shimano să continue să se bucure de bicicletele lor așa cum au fost concepute. Grupurile de familii Shimano sunt clar delimitate de performanță, astfel încât să puteți petrece mai mult timp pedalând și mai puțin timp având indoieli.

Compatibilitate perfectă

Doar Piesele Originale Shimano corespund exact cu specificațiile necesare pentru a satisface cererile ridicate a unui sistem precis. Potrivirea perfecta facilitează asamblarea fără durere și asigură o performanță excelentă.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.