Pro Saddle Selector

GĂSEȘTE ȘAUA TA POTRIVITĂ PENTRU CICLISM

Identifică-ți stilul de ciclism

Primul pas în a găsi șaua perfectă este identificarea stilului tău de ciclism. Cicliștii de șosea se bazează pe șei ușoare care sincronizează pe deplin cu mișcarea acestora. Cicliștii MTB sunt mai exigenți în privința rezistenței și durabilității pentru a depăși traseele aspre. Disciplina de coborâre este caracterizată prin coborâri scurte, super rapide în condiții extreme. Cicliștii, în coborâre, nu stau aproape niciodată pe șa deci cer o șa puternică, mică și totusi foarte rigidă.

Flexibilitatea ta

Flexibilitatea ta determină, în mare, ce formă a șeii este cea mai bună bazată pe miscările tale pe ea.

Acest ‘mai putin flexibilă’ tinde sa se schimbe tot mai mult. Prin urmare este nevoie de o șa mai curbată să mențină o poziție eficientă în timpul mersului. Ciclistul ‘foarte flexibilă’ are o positie mai naturală și stabilă. Prin urmare, beneficiează de libertatea miscării a unei șei plate. Ciclistul ‘Flexibil’ cade între aceste doua extreme. Acești cicliști găsesc confort într-o șa aproape plată, cu o ușoară curbură.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.