Bike Fitting

EXPERIENȚA TA OPTIMĂ DE CICLISM

CE ÎNSEAMNĂ AJUSTAREA BICICLETEI?

O bicicleta ajustată constă în a obține mărimea bicicletei și modelul de șa potrivite, reglând cu precizie plăcuțele pantofilor, înăltimea și poziția șeii, verificarea poziției în mișcare a ciclistului și analizarea cursei de pedalare pentru a indentifica care sunt domeniile de îmbunătățire. Acest serviciu poate dura de la câteva minute la mai mult de o oră.

AJUSTAREA RAPIDĂ

30% dintre cicliști merg pe o bicicletă care este ori prea mică ori prea mare ca mărime, în timp ce înălțimea șeii nu este reglată. Alegând mărimea cadrului “destul de bună” și poziția șeii “obișnuită” poate duce la dureri de spate sau inflamarea șezutului și chiar leziuni.

90% dintre cicliști iși ajustează greșit plăcuțele de pantofi. Punerea plăcuțelor “în mijloc” sau “la întâmplare” poate duce la dureri de picioare sau genunchi și chiar leziuni.

Ajustarea bicicletei îti oferă mai puțină fricțiune, mai mult confort și un transfer de putere mai mare!

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.