Syncros

Standard de rezistență, performanță și durabilitate

Misiunea noastră încă de la început a fost să proiectăm şi să construim componente care ar putea rezista nevoilor noastre neiertătoare şi adesea nebune. Pe parcurs, am reuşit să definitivăm un standard de rezistenţă, performanţă şi durabilitate care acum stă la baza întregii lumi a ciclismului extrem Mountain Bike şi Road Cycling.

Credem cu fermitate că hardware-ul tău ar trebui să fie ultima grijă atunci când îți depășești limitele pe bicicletă. De aceea fiecare componentă Syncros este construită să ofere o performanţă optimă, rezistenţă la impact, chiar şi în cele mai brutale condiţii. O uniune remarcabilă a meşteşugului, care datează din trecut, atenţia la fiecare detaliu, precizie a controlului numeric computerizat, prelucrare personalizată, fibră de carbon şi aluminiu furnizate de cele mai prestigioase companii din lume, componentele Syncros depăşesc cele mai exigente standarde din industrie.

De-a lungul anilor, linia noastră de componente a continuat să se împartă pe teritorii neexplorate, întotdeauna urmărind amestecul magic de rezistenţă, greutate redusă şi ergonomie. De la bine cunoscutele pipe şi şei Syncros care sunt în continuu îmbunătăţite si perfecţionate, la noile pipe ultralight RR1.0 Aero bar/stem combo, continuăm să ne depăşim limitele performanţei către noi şi încă neexplorate înălţimi.

La baza succesului nostru remarcabil stă echipa de angajaţi dedicaţi Syncros şi designeri de talie mondială. Calendarele noastre sunt marcate cu excursii la munte; de la răsărit până la apus, de la drumurile accidentate la drumurile pitorești, iubim să respirăm aer curat. Proiectăm componente cu care ne place să ne plimbăm şi unelte pe care le folosim aproape în fiecare zi.

Încă de la început am proiectat şi realizat fiecare componentă Syncros ca şi cum ar fi fost a noastră personal. Acesta a fost mereu răspunsul nostru direct în abordarea cu ciclismul, la construirea componentelor şi în viaţă. Speranţa noastră este ca produsele noastre să fi avut sau să aibă un loc în cele mai bune aventuri si amintiri preferate din weekend. Iubim ceea ce facem şi Syncros este modul nostru de a vă aduce mai aproape de asta. Mesajul nostru către tine este: ia-ţi bicicleta şi plimbă-te până la apusul soarelui.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.