Scott

CICLISMUL ESTE PASIUNEA NOASTRĂ

Biciclete

La SCOTT ciclismul este pasiunea noastră, de aceea depunem atât de mult efort și energie să producem unele dintre cele mai bune biciclete din lume. Biciclete montane, de șosea, gravel, biciclete electrice sau de cross și chiar biciclete de oraș și trekking. Acoperim cam tot ce poți visa în materie de ciclism. Și cum ne place să îi vedem pe toți fericiți, gama noastră include modele pentru bărbați, femei, adolescenți și chiar și pentru copii. Doar alege-ți stilul de ciclism si găsește-ți bicicleta perfectă.

Biciclete Electrice

Dacă ești în căutarea tuturor avantajelor ciclismului, dar cu puțină asistență, atunci bicicletele noastre electrice sunt făcute pentru tine. Gama noastră începe de la biciclete electrice montane, trekking e-bikes, biciclete electrice hybrid la biciclete electrice pentru mediul urban. Sunt modele pentru bărbați, femei și chiar și pentru copii. Cu siguranță vei găsi bicicleta perfectă nevoilor tale. Este timpul să mergem mai departe și mai ușor.

Echipamente pentru Bicicletă

De la căști, la ochelari de soare până la genunchere si protecții pentru spate, avem cele mai bine gândite soluții în materie de echipamente de pe piață. Ia-ți bicicleta, noi îți păzim spatele.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.