ELITE

IUBIM EFORTUL

Elite, o companie de cicliști entuziaști, oferă produse unice și de ultimă generație, lumii ciclismului, de cincizeci de ani.

Elite este un grup de oameni îndrăgostiți de ciclism, și propune produse de ultimă generație și tehnologice pentru lumea ciclismului de peste treizeci de ani. În calitate de grup sportiv, ne antrenăm, selectăm obiective sezoniere, decidem tactici și lansăm produse pentru a câștiga cele mai prestigioase obiective.

Elite a fost în fruntea dezvoltării antrenamentului de bază facut in-door în sisteme de antrenament personale utilizând noi tehnologii de rezistență, electronice, software și niveluri ridicate de realism, cum ar fi urcări de 20%. Compania a creat cel mai faimos și recunoscut suport de bidoane din lume și a dezvoltat primul bidon termic în colaborare cu tehnologia Nanogel®: toate acestea exemplifică sensul inovației.

Elite produce local, bazat pe o idee care s-a dovedit a fi fundamentală obținerii succesului: partenerii lor lucrează exclusiv pentru ei, ca aceștia să se poată concentra în principal pe marketing și cercetare, decât pe producție.

Este o companie care se autofinanțează: toate invesțiile vin din resursele rezultate din munca tuturor. Acest lucru elimină puțin din greutatea unei urcări dificile. Și continuăsă crească. S-au specializat pe cercetare și dezvoltare, producție și marketing pentru hometrainere, bidoane și suporturi de bidoane încă din 1979. Astăzi, cicliștii se antrenează pe hometrainere de înaltă tehnologie, folosesc suporturi de bidoane și bea din sticle avansate tehnologic cu calități și trăsături fără precedent.

“Suntem norocoși aici la Elite și continuăm să pedalăm împreună cu clienții noștri, persoane ca tine: iubim efortul, nu facem compromisuri și vrem ce e mai bun în timp ce ne îndreptăm spre viitor. Noi credem. Pedalează cu noi!”

 —Giulio Bertolo – CEO —

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.