SelleRoyal

SUSȚINEM CICLIȘTII

SUSȚINEM CICLIȘTII

Susținem Cicliștii nu e doar un slogan ci un angajament real la Selle Royal. Deși se află pe piață de mai bine de 50 de ani, compania continuă să evolueze, ascultând Cicliștii și Lumea Bicicletelor pentru a înțelege profund nevoile, anticipând tendințele si promovând un stil de viață sănătos. Susțin Cicliștii: literalmente cu șei, puternic cu servicii și cultural cu povești. Aceasta este metoda lor de a susține cicliștii.

COMPANIA

Selle Royal Spa este o companie din Vicentza, Italia, fondată în 1956 de Riccardo Bigolin, producând șei pentru biciclete. În 1965, stabilirea formală a companiei Selle Royal Sp.A. a fost făcută în Vicenza pentru producția și distribuția de șei pentru biciclete. Sistemul de producție a spumei de poliuretan a fost ales pentru a putea maximiza producția întregii game. Apoi, Selle Royal a lansat primul brevet de tehnologie de vidare pentru producția design-ului ergonomic.

În anii 90′, Selle Royal Sp.A. a dezvoltat și patentat un material „moale-solid” numit Royalgel™. Royalgel™ este singurul gel de șa care nu îmbătrânește, nu se întărește sau deformează, oferind un imbatabil confort și durabilitate.

Astăzi Selle Royal Spa este cel mai mare producător mondial de șei de biciclete.

ACCESORII

Selle Royal oferă o gamă utilă de accesorii, inclusiv faruri și genți, care pot fi ușor atașate șeii tale SR mulțumită sistemului lor de cleme integrate. De asemenea, oferă și huse de protecție pentru șei.

ÎNCREDERE

Pentru a evolua este nevoie de inovare, pentru a merge înainte trebuie privit înapoi. Tehnologia este alimentată, inspirată de design. Un singur lucru rămâne neschimbat – Experiența Confortului.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru. Dacă continuați să navigați, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații vă rugăm să citiți politica de confidențialitate.